‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Kesäkuun 2022 uutiskirje

RoomCast ja RoomPanel helpottavat arkeasi

Tuotteet ovat luotu tekemään elämäsi hivenen helpommaksi. Roomcast antaa mahdollisuuden sinulle ja työryhmällesi esittää ideanne samanaikaisesti. Roompanelin avulla sinä ja kolleegasi pysytte ajantasalla kokoustilojenne käyttötarpeesta ilman turhia keskeytyksiä.

RoomCast

Yealink RoomCast on langaton esitysjärjestelmä, joka toimii Miracastin, AirPlayn ja Google Castin kanssa toteuttaen 4K ultra HD -monijakokokemuksen neuvotteluhuoneeseen. Helppokäyttöisyyttä voidaan myös lisätä erillisellä usb-lähettimellä. RoomCast on helppo ottaa käyttöön mahdollistaen sisällön jakamisen ja tehokkaan yhteistyön jokaiselle käyttäjälle kokoushuoneissa ja multimedia-työtiloissa.

Tutustu tuotteeseen, katso video klikkaamalla tästä

RoomPanel

On älykäs huoneaikatauluratkaisu. Se on Microsoft Teams -laite, jossa on kompakti kosketusnäyttö soveltuen erinomaisesti asennettavaksi kokoustilojen ulkopuolelle Outlook kalenterin kautta tehtyjen kokoustietojen näyttämiseksi. Lisäksi paneelin kautta voit varata vapaan kokoushuoneen paikan päällä ja näyttää huoneen varauksen tilan.

Tutustu tuotteeseen, katso video klikkaamalla tästä

Parempaa neuvottelua ajasta tai paikasta riippumatta
Pyydä tarjous tai sovi esittely tuotteista myynnistämme osoitteesta myynti@arcturia.fi 

Yhteys myyntiimme

Etäkokous osana arkea
Arcturia Oy
Lars Sonckin kaari 10, Nova talo
02600 ESPOO

Aittatie 1
96320 ROVANIEMI

010 5177 8000
arcturia.fi
myynti@arcturia.fi