‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Huhtikuun uutiskirje

Microsoft Teams Room ratkaisut käyttäjille

Yealink tarjoaa monipuolisia liityntätapoja osallistua Teams neuvotteluun Room huonejärjestelmillä. Toki aluksi täytyy valita minkätyyppinen ratkaisu soveltuu omaan käyttöön, onko kyseessä pieni neuvotteluhuone vai keskikoinen muutaman henkilön neuvottelutila, tai jopa todella iso koulutusluokka/neuvottelutila.

Valmiit MVC ratkaisut 

Käyttäjä pääsee valitsemaan useasta valmiista kokonaisuudesta omaan käyttöönsä soveltuen.

Esimerkiksi Yealink MVC860 Microsoft Teams Rooms -järjestelmä on etäkokousratkaisu, jossa on UVC86 4K -kaksoissilmäseurantakamera, MCore-mini-PC ja MTouch II -kosketuspaneeli. Käyttäjillä on myös mahdollisuus valita VCM34/VCM38/CPW90 mikrofonien välillä ja MSpeakerII soundbarin äänilähteeksi.

Tämä ratkaisu tarjoaa ensiluokkaisen Teams-kokouskokemuksen, jota tarvitset vuorovaikutukseen, yhteydenpitoon ja yhteistyöhön sisäisten ja ulkoisten käyttäjien kanssa.

Räätälöidyt vaihtoehdot

Ensinnäkin lähtevä ääni toteutettava joko kattomikrofoneilla tai langattomilla mikrofoneilla. Voit esimerkiksi yhden kattomikin suunnata luennoitsijalle ja 2 kpl luokkaan opiskelijoiden ääniä poimimaan. Mikäli halutaan useampi kamera, se toki onnistuu, lisätään toinen kamera kuvaamaan luokkaa ja toinen luennoitsijaa samalla pitää lisätä avhub mukaan mahdollistamaan useiden kameroiden ohjauksen.

Laitteisto sisältää mcore pc:n, kosketuspaneelin ohjaukseen ja  valintojen tekemiseen ja kameran(t).
Tulevan äänen toistoon mspeker kaiutin tai kaksi riippuen tilan koosta. Lisäksi langattomia esityksiä varten WPP20 usb dongle.

Hyödynnä osaavaa asennuspalvelumme

Haluatko Yealink tuotteille asennuksen?
Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Hyödynnä asennuspalveluamme.  Saat meiltä neuvottelutilaan sopivat näytöt ja kaikki tarvittavat lisätarvikkeet, kysy eri vaihdoista myynnistämme osoitteesta myynti@arcturia.fi.
Parempaa neuvottelua ajasta tai paikasta riippumatta
Arcturia Oy
Lars Sonckin kaari 10, Nova talo
02600 ESPOO

Aittatie 1
96320 ROVANIEMI

010 5177 8000
arcturia.fi
myynti@arcturia.fi
Tämä viesti on lähetetty, koska tehtäväkuvanne perusteella päätätte tai olette vaikuttamassa viestinnän tai markkinoinnin hankintoihin. Mikäli viesti on virheellinen, niin pyydämme teitä peruuttamaan uutiskirjeiden saamisen.
Tämä viesti lähetettiin: [[EMAIL]]
Osoitepalvelu: Arcturia Oyn markkinointirekisteri