‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 Uutiskirje kunnille

Valtuuston kokoukset suoratoistolähetyksenä

Haluatteko tarjota kuntalaiselle valtuuston kokouksia verkossa?

TrueConnector Live palvelukokonaisuus mahdollistaa erilaisten tapahtumien jakamisen suurillekin yleisömäärille, kuten valtuuston kokouksien suoratoistamisen kuntalaisille. TrueConnector Live palvelu sisältää yksittäisten tapahtumien tuottamisen kiinteillä tilaratkaisuilla ja julkaisuportaalilla. Portaalin ulkoasu on muokattavissa kunnan ja kaupungin brändin mukaiseksi. Palvelu on kotimainen ja tuotetaan Suomessa olevilla palvelimilla.
Tutustu kuinka Pellon kunta käyttää TrueConnector Live palveluamme.

Lue lisää

Hyödynnä suoratoisto- ja tallennuspalveluamme kertaluontoisesti

TrueConnector Live tapahtuma voidaan tuottaa myös kertaluontoisena palveluna. Tuomme tarvittavan laitteiston, valmistelemme tilan ja suoritamme lähetyksen. 
Parempaa neuvottelua ajasta tai paikasta riippumatta
Arcturia Oy
Lars Sonckin kaari 10, Nova talo
02600 ESPOO

Aittatie 1
96320 ROVANIEMI

010 5177 8000
arcturia.fi
myynti@arcturia.fi
Tämä viesti on lähetetty, koska tehtäväkuvanne perusteella päätätte tai olette vaikuttamassa viestinnän tai markkinoinnin hankintoihin. Mikäli viesti on virheellinen, niin pyydämme teitä peruuttamaan uutiskirjeiden saamisen.
Tämä viesti lähetettiin: [[EMAIL]]
Osoitepalvelu: Arcturia Oyn markkinointirekisteri