‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Toukokuun 2022 uutiskirje

VideoHoiva auttaa

Trueconnector VideoHoiva on Suomessa tuotettu palvelu, jonka tehtävä on helpottaa ja parantaa terveydenhuollon ammattilaisten sekä kotihoivapotilaiden arkea. Palvelu mahdollistaa tietoturvallisen videoyhteyden selaimella ja tai erikseen asennettavalla kosketusnäyttöisellä päätelaitteella. Palvelimet sijaitsevat Suomen alueella, tämän ansiosta kaikki data liikkuu Suomen rajojen sisäpuolella.

Hoivatalojen suosikki

Trueconnector VideoHoiva soveltuu sekä pienten kotihoivatalojen kuin suurten julkisten terveydenhuoltoyksiköiden käyttöön. Palvelu tarjoaa vaihtoehdot kahdenvälisistä keskusteluista isoihin ryhmähetkiin (50+ yhtäaikaista osallistujaa) saakka. Palvelu on käytössä useissa kunnissa ja yksityisissä palvelutaloissa ympäri Suomea.

Asiakaskäynnit

Trueconnector VideoHoiva mahdollistaa useamman asiakkaan luona käynnit ilman ylimääräistä matkustamista. Kotihoivan asiakkaat voivat pitää palvelun avulla videoyhteyksiä niin muiden asiakkaiden kuin omaistenkin kanssa, eli yhteydenotot eivät ainoastaan rajoitu kotihoivan ammattilaisten kanssa keskusteluun.

Ohjelmakalenteri käyttöösi

Haluatko ohjelmakalenterin käyttöösi?
Ohjelmakalenteri mahdollistaa ennalta-ajastettujen tapahtumien järjestämisen. Kotihoiva-asiakkaan on helppo nähdä tulevien viikkojen tapahtumat yhdestä näkymästä. Tapahtuman alkaessa asiakkaan tarvitsee painaa ainoastaan yhtä painiketta ja he ovat tapahtumassa mukana. Yleisimpiä tapahtumia ovat jumppahetket, musiikkitapahtumat tai normaalia-arkea rytmittävät ruokailu- ja jutteluryhmät. Ulkopuolisten sisällöntuottajien järjestelmään lisääminen onnistuu vaivattomasti.

Lue aiheesta lisää

Parempaa neuvottelua ajasta tai paikasta riippumatta
Arcturia Oy
Lars Sonckin kaari 10, Nova talo
02600 ESPOO

Aittatie 1
96320 ROVANIEMI

010 5177 8000
arcturia.fi
myynti@arcturia.fi